معرفی انواع دستگاه روتاتور آزمایشگاهی

هدف این شرکت ارتقاء سطح کیفیت و تولید محصولات به روشهای نوین است تا بتوانیم از واردات این تجهیزات به کشورمان جلوگیری و حتی در زمینه صادرات این تجهیزات فعالیت نماییم .

معرفی انواع دستگاه روتاتور آزمایشگاهی

۳ بازديد

یکی از دستگاه‌هایی که در آزمایشگاه‌‌های زیستی و میکروبیولوژی کاربرد زیادی دارد، دستگاه روتاتور آزمایشگاهی است. این وسیله برای جلوگیری از ته‌نشین شدن مواد جامد در ظروف آزمایشگاهی نظیر لوله آزمایش مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

در سال‌های قبل این دستگاه جزو محصولات وارداتی بود، اما در حال حاضر روتاتور آزمایشگاهی مطابق با استانداردهای روز دنیا توسط متخصصین ایرانی در شرکت ایرانی آرام‌گستر با بهترین قیمت ساخته می‌شوند و در اختیار آزمایشگاه‌های کشورمان قرار می‌گیرد. گارانتی یکساله دستگاه و خدمات پس از فروش آرام‌گستر ضامن کیفیت دستگاه‌های ساخته شده در این واحد دانش بنیان است. در ادامه توضیحاتی درباره دستگاه روتاتور آزمایشگاهی آرام گستر، انواع آن و نحوه خرید روتاتور آزمایشگاهی ارائه می‌دهیم.

خرید دستگاه روتاتور (شیکر سرولوژی)

پیش از خرید دستگاه روتاتور، وارد سایت آرام گستر شوید و ویژگی‌های محصول را بررسی کنید. آرام گستر دو مدل مختلف روتاتور را تولید کرده است و ویژگی‌های هر محصول،‌در کنار آن درج شده است. بعد از مطالعه ویژگی‌ها و مدل دستگاه، کافیست فرم دریافت سفارش را پر کنید یا با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید. کارشناسان فروش با بررسی سفارش و ویژگی‌هایی که مد نظر شماست، دستور سفارشتان را به واحد تولید ارسال می‌کنند و طی زمان اعلام شده شیکر سرولوژی مورد نظر را برای شما ارسال خواهند کرد. همچنین اگر سوالی درباره فرایند خرید روتاتور یا انتخاب مدل مناسب دارید، کارشناسان آرام گستر به صورت کامل شما را راهنمایی می‌کنند.

قیمت دستگاه روتاتور آزمایشگاهی

برای ساخت دستگاه روتاتور آزمایشگاهی از متریال مختلفی استفاده می‌شود که تعدادی از آن‌ها با نوسانات نرخ ارز، دچار نوسان قیمت می‌شوند. به همین دلیل قیمت روتاتور به زمان سفارش شما بستگی دارد. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که قیمت شیکر سرولوژی تولید شده در شرکت داخلی آرام گستر نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی، مناسب‌تر است، اما از نظر کیفی با این نمونه‌ها رقابت می‌کند. بنابراین با ثبت سفارش از آرام گستر، می‌توانید دستگاه روتاتور آزمایشگاهی را با بهترین قیمت خریداری کنید. برای استعلام آخرین قیمت روتاتور آزمایشگاهی، با ما تماس بگیرید.

سفارش دستگاه روتاتور سرولوژی

این دستگاه‌های فول دیجیتال انواع مختلفی دارند که براساس قابلیت‌هایی که نیاز دارید، می‌توانید یکی از مدل‌های آن را سفارش دهید. پارامترهای تنظیم‌کننده این شیکرها مانند دکمه‌های تنظیم سرعت، تنظیم زمان و تنظیم زاویه چرخش از مواردی هستند که موقع سفارش دستگاه باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که دستگاه شیکر سرولوژی به صورت سفارشی بعد از ثبت هر سفارش تولید می‌شود. بنابراین آماده‌سازی سفارش چند هفته کاری طول می‌کشد. کارشناسان آرام گستر بعد از ثبت سفارش روتاتور، زمان تحویل دستگاه را به شما اعلام می‌کنند.

دستگاه شیکر روتاتور آزمایشگاهی چیست؟

یکی از مهم‌ترین دستگاه‌هایی که در آزمایشگاه‌های سرولوژی و میکروبیولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرند، شیکر روتاتور است. این دستگاه یک مخلوط‌کن آزمایشگاهی است؛ لوله‌های آزمایش، ارلن‌ها و سایر ظروف آزمایشگاهی که حاوی مایعاتی نظیر نمونه خون بیماران و مایعات دیگر هستند، روی صفحه روتاتور قرار می‌گیرند. تکنسین آزمایشگاه می‌تواند تعداد دور، سرعت و زمان مورد نیاز برای حرکت را مشخص کند؛ بعد از تنظیم این مقادیر دستگاه روشن می‌شود و شروع به کار می‌کند.

کاربرد دستگاه روتاتور چیست؟

کاربرد دستگاه روتاتور آزمایشگاهی بر اساس نیاز آزمایشگاه متفاوت است. این شیکرها به‌طور کلی حرکات دورانی، رفت و برگشت، الاکلنگی، زاویه‌دار، چرخشی و لرزشی انجام می‌دهند؛ در بعضی موارد از دو الی سه مدل دستگاه روتاتور آزمایشگاهی در یک لابراتوار استفاده می‌شود. روتاتور با حرکات چرخشی در زوایای مختلف، از رسوب مواد جامد موجود در ظرف آزمایشگاهی و جدا شدن اجزای آن جلوگیری می‌کند.

بعضی از انواع روتاتورها قابلیت تغییر دما هم دارند و نمونه آزمایشی را تا دمای خاصی گرم می‌کنند. در بعضی موارد آزمایشگاهی برای دستیابی به نتیجه دقیق‌تر، باید دمای نمونه بالاتر از دمای محیط باشد. البته بعضی از نمونه‌ها نیز برعکس هستند و باید سردتر از دمای محیط باشند؛ در این صورت باید از روتاتورهایی استفاده کرد که قابلیت کارکردن در محیط یخچال را داشته باشند.

معرفی انواع دستگاه روتاتور آزمایشگاهی

این دستگاه‌ها انواع مختلفی دارند که با توجه به کاراییشان در آزمایشگاه مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع دستگاه روتاتور یا شیکر آزمایشگاهی موجود عبارتند از:

  • ورتکس
  • صفحه‌ای
  • بالن
  • انکوباتوردار
  • اوربیتالی
  • روتوشیکر

در مجموعه آرام گستر دو دستگاه کاربردی روتاتور VDRL و روتاتور آلن تولید می‌شود که در ادامه توضیحاتی درباره ویژگی‌های هرکدام از آن‌ها ارائه می‌دهیم.

روتاتور VDRL

این دستگاه با حرکات دورانی از راکد شدن محلول‌ها پیشگیری می‌کند. این دستگاه صفحه‌ای صاف و مستطیل شکل دارد و برای تست‌های بیولوژیک و میکروبیولوژیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بدنه این دستگاه مقاومت بالایی دارد و در بلند مدت هم کاربردی خواهد بود.

روتاتور ارلن

صفحه این دستگاه مستطیل شکل است، اما برای قرار دادن ظرف‌های مخصوص مانند شیشه ارلن مناسب است. این دستگاه نیز با حرکت‌های دورانی از ته‌نشین شدن و جدا شدن اجزای محلول‌ها پیشگیری می‌کند. روتاتور ارلن هم با بهترین متریال تولید می‌شود و با یک سال گارانتی و ۸ سال خدمات پس از فروش ارائه می‌شود.

مشخصات دستگاه های رتاتور آرام گستر

دستگاه روتاتور آزمایشگاهی آرام‌گستر در انواع مختلفی ساخته شده‌اند و هریک از آن‌ها قابلیت‌های منحصر به فردی دارند. تعدادی از ویژگی‌های این دستگاه‌ها عبارتند از:

  • فول دیجیتال
  • تایمر قابل تنظیم
  • مفاصل سلینکونی با کورس حرکتی 25 MM
  • قابلیت تنظیم دور از ۲۰ تا ۱۸۰ دور در دقیقه
  • تحمل وزن تا ۵/۲ کیلوگرم

آرام گستر محصولات خود را با ضمانت یک‌ساله و خدمات پس از فروش تا ۸ سال ارائه می‌دهد و این خدمات، گواه کیفیت بالای دستگاه روتاتور آزمایشگاهی این مجموعه است. شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت آرام‌گستر محصول مورد نظر خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید و در محل مورد نظرتان تحویل بگیرید. آرام گستر خدمات ارسال دستگاه‌ها به سراسر کشور را ارائه می‌دهد.https://aramgostarco.com/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.