دستگاه سانتریفیوژ پی ار پی برای جداسازی پلاسما از خون مورد استفاده قرار میگیرد. پی ار پی به معنای پلاسمای غنی از پلاکت است که برای مصارف درمانی و زیبایی کاربرد دارد. این دسته از سانتریفیوژها در انواع مختلفی طراحی میشوند و فضایی برای قرار دادن کیتهای کیسهای و لولهای را دارند. قیمت دستگاه
سانتریفیوژ prp به نوع و ظرفیت دستگاه بستگی دارد.
البته نمونههای تولید داخل این دستگاهها ارزانتر از دستگاههای خارجی هستند. مجموعه آرام گستر تولیدکننده سانتریفیوژ prp ایرانی است که این دستگاه را بالاترین کیفیت، بهترین عملکرد و مناسبترین قیمت عرضه میکند. در این صفحه اطلاعاتی درباره مشخصات و عملکرد دستگاه سانتریفیوژ پیارپی آرام گستر ارائه میشود.
خرید دستگاه سانتریفیوژ prp
آرام گستر انواع مختلف سانتریفیوژهای پی ار پی با ظرفیت قرار دادن کیت کیسهای و لولههای آزمایشگاهی در سایزهای مختلف را تولید میکند. این مجموعه تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی را با گارانتی ۱ ساله عرضه میکند و ۸ سال خدمات پس از فروش ارائه میدهد. با خرید دستگاه سانتریفیوژ پی آر پی آرام گستر هم از کیفیت، عملکرد و طول عمر دستگاه اطمینان خواهید داشت و هم در صورت نیاز به تعویض قطعه، بهراحتی میتوانید از خدمات پس از فروش استفاده کنید و در کوتاهترین زمان ممکن دستگاه را به چرخه کار برگردانید. برای خرید سانتریفیوژ prpآرام گستر میتوانید سفارش خود را بهصورت اینترنتی یا تلفنی ثبت کنید.

قیمت دستگاه سانتریفیوژ PRP
قیمت سانتریفیوژ پی آر پی ایرانی نسبت به نمونههای خارجی بسیار مناسبتر است و هزینههای جانبی مانند گمرک و واسطههای واردات را ندارد. از طرف دیگر، تعمیرات این دستگاهها سادهتر است و قطعات آنها در بازار پیدا میشود. البته هنوز بعضی از قطعات به کاررفته در سانتریفیوژها در ایران تولید نمیشود؛ این قطعات وارداتی هستند. آرام گستر قطعات مورد نیاز دستگاهها را از معتبرترین تولیدکنندههای آلمانی، ایتالیایی و... خریداری میکند. همین مسئله باعث میشود قیمت قیمت دستگاه سانتریفیوژ پی آر پی به نرخ ارز وابسته باشد. قیمت دستگاه سانتریفیوژ پی ار پی با توجه به هزینه تمامشده تولید برآورد میشود. برای استعلام قیمت سانتریفیوژ پیارپی با شمارههای تماس درجشده در سایت تماس بگیرید. همکاران ما نرخ دقیق محصول را به شما اعلام میکنند.
انواع دستگاه سانتریفیوژ پی آر پی
دستگاه سانتریفیوژ پی آر پی برای جداسازی پلاسما و همچنین جداسازی چربی برای تزریق چربی مورد استفاده قرار میگیرد. به همین دلیل در دو نوع طراحی و تولید میشود:
- سانتریفیوژ prp برای کیت کیسهای و لولهای
- سانتریفیوژ prp و تزریق چربی
مشخصات فنی و عملکرد اصلی هر دو دستگاه شبیه به یکدیگر است؛ هر دو بهصورت فول دیجیتال کار میکنند و قابلیت چرخش تا ۴ هزار دور در دقیقه را دارند. تفاوت اصلی انواع سانتریفیوژ پی ار پی، نوع شاخههای آنهاست. سانتریفیوژهایی که برای جداسازی پلاسما و تزریق چربی مورد استفاده قرار میگیرند، فقط جای قرار دادن لولههای آزمایشگاهی در اندازههای مختلف را دارند؛ اما سانتریفیوژهای پی ار پی که برای کیتهای کیسهای طراحی شدهاند، امکان جداسازی اجزای نمونههای ذخیره شده در کیتهای کیسهای را نیز دارند.
هم کیتهای کیسهای و هم کیتهای لولهای برای نگهداری و جداسازی پلاسما مناسب هستند. آزمایشگاهها بنا به کاربرد مورد نظر و ترجیح پزشکهای فعال در آزمایشگاه، یکی از انواع این کیتها را برای جداسازی پی آر پی انتخاب میکنند.
کاربرد سانتریفیوژ پی آر پی
پی آر پی کاربرد گستردهای در پزشکی دارد و برای مصرفهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. سانتریفیوژ پی آر پی در تمام مراکزی که از پلاسمی غنی از پلاکت برای درمان یا زیبایی استفاده میکنند، مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه به تعدادی از مهمترین کاربردهای سانتریفیوژ PRP اشاره میکنیم:
- آزمایشگاه خون و تشخیص پزشکی
- کلینیکهای زیبایی
- کلینیکهای کاشت مو
- بیمارستانها و درمانگاهها
روش کار با سانتریفیوژ PRP
سانتریفیوژهای پی آر پی با ایجاد نیروی گریز از مرکز، اجزای مختلف نمونه خون را از هم جدا میکنند. در بعضی از آزمایشگاهها ابتدا نمونه خون را در سانتریفیوژ قرار میدهند و آن را تعداد دورهای پایینتر میچرخانند تا پلاسما از RBC (گلبولهای قرمز) جدا شود. سپس پلاسما را به کیت لولهای یا کیسهای انتقال میدهند و در سانتریفیوژ پی آر پی میگذارند. این دستگاه با سرعت بالا میچرخد و اجزای مختلف پلاسما را نیز از یکدیگر جدا میکند. بعد از پایان چرخش سانتریفیوژ، یک سوم انتهای لوله بهعنوان پلاسمای غنی از پلاکت مورد استفاده قرار میگیرد. چرخش با سرعت ۱۸۰۰ دور به مدت ۱۰ دقیقه، پلاسما را از RBC جدا میکند و چرخش با سرعت ۳۵۰۰ دور طی ۱۵ دقیقه باعث جداسازی پی آر پی از سایر اجزای پلاسما میشود.
در بعضی از آزمایشگاهها، از همان ابتدا نمونه خون را در کیتهای PRP میریزند و در دستگاه قرار میدهند. دستگاه با سرعت بالا شروع به چرخش میکند و اجزای نمونه خون بهصورت کامل از هم جدا میشوند. بعد از پایان چرخش، RBC (گلبولهای قرمز) در انتهای لوله قرار میگیرند.لایه بافیکت بین RBC و پلاسما قرار میگیرد.
پلاسما هم که سبکترین بخش خون است، در قسمت بالایی لوله انباشته میشود. در این حالت، مقدار پلاسمای نزدیک بافیکت بهعنوان PRP مورد استفاده قرار میگیرد. سبکترین بخش پلاسما نیز بهعنوان پلاسمای فقیر از پلاکت شناخته میشود و برای درمان و زیبایی کاربردی ندارد.
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، دستگاه سانتریفیوژ پی آر پی برای تزریق چربی هم مورد استفاده قرار میگیرد. در این کاربرد، ابتدا از طریق لیپوساکشن، چربیها را از بدن خارج میکنند و آنها را در لوله آزمایشگاهی ذخیره میکنند. سپس لولهها را در سانتریفیوژ قرار میدهند. چرخش سانتریفیوژ چربی مفید را از سایر بخشهای نمونه مانند خون و بافتهای اضافی جدا میکند. در نهایت بافت چربی برای تزریق آماده میشود.

نکات مهمی که باید هنگام خرید و کار با دستگاه به آنها توجه داشته باشید
مهمترین نکاتی که هنگام خرید و کار با دستگاه باید به آنها توجه داشته باشید، عبارتند از:
- هنگام خرید دستگاه توجه داشته باشید که چه نوع کیتهایی در سانتریفیوژ قرار میدهید و بر این اساس، نوع مناسب را انتخاب کنید.
- دمای استاندارد برای جداسازی پیارپی، ۲۰ تا ۲۴ درجه سانتیگراد است، اما تحقیقات نشان میدهد دمای پایینتر (۱۲ تا ۱۶ درجه سانتیگراد) مدت زمان زنده ماندن پلاکتها را بیشتر میکند.
- پیش از اینکه نمونه را در کیتهای آزمایشگاهی بریزید، از سلامت کیتها و عدم وجود ترک و پارگی در آنها مطمئن شوید.
- قبل از شروع کار سانتریفیوژ، از بسته بودن درب کیتها و قفل بودن درب دستگاه مطمئن شوید.
- اگر در حین کار با دستگاه عملکرد غیرمعمولی دیدید، آن را خاموش کنید.
- تعمیر و سرویسهای ضروری دستگاه سانتریفیوژ prp را به تیم آرام گستر بسپارید. باز شدن درب دستگاه توسط افرادی بهغیر از تکنسینهای آرام گستر، گارانتی آن را باطل میکند.